Empas heetwater MCB

Onkruidbestrijding

Alle 5 resultaten

 • Empas heetwater MCB

  Omschrijving :

  Empas MCB

  Met de compacte MCB biedt Empas een machine die aansluit bij de toepassing van kleinschalig onkruidbeheer. Zeer geschikt voor gebruik rondom bedrijfspanden, begraafplaatsen, speeltuinen enz. De Empas machines kenmerken zich door bedieningsgemak, eenvoud in onderhoud en bedrijfszekerheid. De robuuste opbouw en toepassing van beproefde onderdelen dragen bij aan jarenlang zorgeloos gebruik. Op zoek naar grote capaciteit? Kijk dan verder bij de MCP of MC.

 • Empas heetwater MCE

  omschrijving :

  Empas MCE

  EXTRA COMPACT EXTRA DUURZAAM
  Empas is een bedrijf dat continu innoveert met de nadruk op duurzaamheid. In het kader van dit streven is de MCE ontwikkeld. Deze elektrische unit is extra compact. Hierdoor is de MCE zeer geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld tuinen en op andere kleine oppervlakten. De MCE maakt gebruik van de standaard woonhuis wateraansluiting en de normale stroomvoorziening (laag vermogen). Hierdoor heeft de unit geen watertank nodig. Door de 230V aandrijving heeft de MCE minimale emissie en is deze duurzame machine geluidsarm.

 • Kersten onkruidborstel

  Onkruidborstels worden heel vaak op éénassers gebruikt. Omwille van de compacte afmetingen van de machine en de wendbaarheid zijn dit zeer praktische machines voor gebruik in dorp- of stadscentra, parken, woonwijken, … waar mogelijk veel obstakels staan.

  Wij bieden drie types onkruidborstel op éénassers aan:

  • Nimos Mug II
  • Kersten K-line
  • Kersten UBS-Line
 • MM Piro onkruidbrander

  Omschrijving :

  MM PIRO PRO

  De Piro Flam onkruidbrander is uiterst geschikt voor het vernietigen van onkruid op klinkerwegen, grindpaden, bloemperken, …

  Handige trolley met grote wielen
  Drukregelaar met manometer
  Werkdruk regelbaar van 1 tot 3 bar
  5 m darm en lans met ronde kop
  Voor propaan gasfles 13 kg

  Werkoppervlak ø 42 mm
  Gasverbruik 600 g/u
  Afmeting (LxBxH): 60 x 50 x 90 cm
  Gewicht exclusief gasfles 12 kg

  Gasfles niet inbegrepen

 • Ripagreen onkruidbrander

  De Ripagreen onkruidbrander is een zeer krachtige machine, uitermate geschikt voor het onkruidbeheer op grote oppervlaktes. De Ripagreen kan als duwmodel of als draagmodel gebruikt worden, en kan zo ook eenvoudig ingezet worden op zeer oneffen en half/onverharde terreinen.

  Het vermogen van deze brander bedraagt 45 tot 76 kW (traploos in te stellen) en werkt op een gasdruk van 1,5 tot 3,5 bar. Het verbruik ligt tussen de 2,9 en 5,2 kg/u.